OVER

Direct contact

OUWEHAND EEN PROFESSIONEEL BOUWBEDRIJF MET PERSOONLIJK CONTACT

Wij zijn een klein bouwbedrijf in Apeldoorn waarbij persoonlijk contact en korte lijnen voorop staan, ook hebben wij geen duur kantoorgebouw of onbetaalbare directie waardoor wij onze offertes scherp kunnen prijzen.

Neem bij interesse of vragen contact met ons op via het contactformulier,  de telefoon of ons emailadres. Wij staan u graag te woord of komen langs voor het bespreken en/of maken van een vrijblijvende offerte vanuw wensen.

UW specialist in (ver)bouwen

ONZE AANPAK

Uw verbouwing start met het in kaart brengen van uw wensen en uw budget. Wij denken met u mee en geven u advies over alle mogelijkheden.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de bouwwereld. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen.

Wij vinden communicatie van groot belang, overleggen, samenwerken en goede afspraken maken is cruciaal voor een succesvolle samenwerking.

HIEROM KIES JE VOOR OUWEHAND

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek en indien gewenst een vrijblijvende offerte.