Montage

Direct contact

BADKAMER RENOVATIE

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Ouderwetse tegels en sanitair kunnen een doorn in het oog zijn. Wilt u graag een mooie moderne badkamer? Dan kunnen wij u helpen bouwbedrijf J. Ouwehand is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers.

De badkamer, een ruimte om te ontspannen

Voorheen was de badkamer met name een functionele ruimte. Tegenwoordig ziet men de badkamer steeds meer als een ruimte om in te ontspannen na een lange dag. Een lekker bad met een glas wijn en een boek of een ontspannende lange douche. Heerlijk toch? We zien de mooiste ontwerpen voorbij komen compleet afgestemd op de wensen van de gebruiker. Wilt u ook een badkamer waarin u helemaal tot rust kunt komen en die uiteraard ook functioneel is? Dan kunnen wij u helpen.

een ruimte om te ontspannen

Wij realiseren
uw wensen

Wilt u graag het huidige sanitair vervangen, een bad of een nieuwe douche of nieuwe badkamer tegels? Wilt u enkele delen van uw badkamer renoveren of de gehele badkamer.

Bij het ontwerp is het tevens van belang om na te denken over de toekomst. Een badkamer gaat een lange periode mee, dus u wilt er graag vele jaren van kunnen genieten.

Wij brengen uw wensen in kaart en maken deze werkelijkheid. Onze installateurs installeren uw nieuwe badkamer, zodat u, voordat u het weet, kunt genieten van uw vernieuwde badkamer

HIEROM KIES JE VOOR OUWEHAND

Wilt u meer weten over het renoveren van uw badkamer of toilet? Graag maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek en indien gewenst een vrijblijvende offerte. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!