Bouw

Direct contact

OUWEHAND EEN PROFESSIONEEL BOUWBEDRIJF MET PERSOONLIJK CONTACT

Uw woonwensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw huis moderniseren met een nieuwe keuken of badkamer, wilt u meer licht en ruimte in uw woning of wilt u een extra slaapkamer creëren.

Met een verbouwing kunt u uw huidige woning aanpassen naar uw wensen en kunt u uw wooncomfort enorm vergroten. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine verbouwingen.

UW specialist in (ver)bouwen

ONZE AANPAK

Uw verbouwing start met het in kaart brengen van uw wensen en uw budget. Wij denken met u mee en geven u advies over alle mogelijkheden.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de bouwwereld. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen.

Wij vinden communicatie van groot belang, overleggen, samenwerken en goede afspraken maken is cruciaal voor een succesvolle samenwerking.

 

Wij hebben veel ervaring met het bouwen en verbouwen van woningen. Wij voorzien u van deskundig advies en we brengen de mogelijkheden in kaart. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. We houden rekening met uw budget, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

HIEROM KIES JE VOOR OUWEHAND

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek en indien gewenst een vrijblijvende offerte.